PVC reiniger vloer – pvc vloer reiniger – 1 Liter – pvc reiniger – pvc reiniger fris

 14,50

Signaalwoord

Niet van toepassing

Inhoud

1 l

Verpakkingsgewicht

1 kg

EAN

6095405883888

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Poetsmiddelen

Merk

Jouwvloerenlegger

SKU: 9300000127486316 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Beschermende PVC vloer reiniger

Een PVC vloer wordt net zoals andere vloeren een keer vies. Daarom is het belangrijk om deze schoon te maken. Doe je dat niet dan loop je hem zwart en het kan je vloer beschadigen. JouwVloerenlegger.nl heeft de perfecte reiniger voor jouw PVC vloer. Deze reiniger maakt niet alleen je vloeren schoon, het beschermt hem ook.

De voordelen van een PVC vloer reiniger

  • Beschermt jouw PVC en vinyl vloer.
  • Krachtiger reiniger.
  • Streeploos eindresultaat.
  • Langdurige bescherming.

Hoe gebruik je onze PVC vloer reiniger?

  1. Hoe gaat u te werk. Dat is heel simpel. voeg ongeveer 50ml aan 5 liter water. Gebruik bij voorkeur alleen lauw of koud water.
  2. Vervolgens dweil je de vloer schoon. Maak hem niet te nat. Deze reiniger ontvet en droogt streeploos op. De PVC Reiniger van Jouwvloerenlegger geeft ook een bescherming aan je vloeren.

Hoe reinig je je PVC vloer?

Een PVC vloer is gemaakt van verschillende lagen kunststof. De bovenste laag dient als beschermlaag, om beschadigingen aan de vloer te voorkomen. Een PVC vloer is erg onderhoudsvriendelijk. Maar dat wil niet zeggen dat je deze niet regelmatig hoeft te onderhouden. Allereerst is het belangrijk de vloer elke week goed te stofzuigen. Daarnaast is het goed om zoveel mogelijk vuil buiten te houden, door bijvoorbeeld een deurmat neer te leggen. Hiermee voorkom je ook dat de vloer nat en dus vochtig wordt. Na het stofzuigen moet je de vloer dweilen met behulp van een PVC vloer reiniger.

Een PVC vloer reiniger is onmisbaar als je een PVC vloer hebt. Vlekken ontstaan erg snel op een vloer en als je deze niet schoonmaakt, komen er alleen maar meer bij, waardoor de vloer er op een gegeven moment niet meer mooi uitziet. Met een PVC reiniger maak je je vloer niet alleen schoon, maar bescherm je deze ook. Een krachtige PVC reiniger laat geen strepen achter, maakt de vloer weer brandschoon en zorgt voor langdurige bescherming, zodat de vloer nog jarenlang mee kan. Zorg er wel voor dat je niet teveel water gebruikt en laat de vloer altijd goed drogen voordat je er weer overheen loopt.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “PVC reiniger vloer – pvc vloer reiniger – 1 Liter – pvc reiniger – pvc reiniger fris”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PVC reiniger vloer – pvc vloer reiniger – 1 Liter – pvc reiniger – pvc reiniger fris
PVC reiniger vloer – pvc vloer reiniger – 1 Liter – pvc reiniger – pvc reiniger fris

 14,50

Huishoud-vergelijk.nl
Logo