Waterontharder Magneet voor waterleiding – Magnetische Waterontharder – Waterverzachter – Waterontharder waterleiding – Ontkalker – Ontharder 4000 – Waterontkalker – Antikalk…

 30,00

Geschikt voor

Alle waterleidingen

Geschikt voor aantal personen

5 tot 6 personen

Geschikt voor leiding met diameter

12 mm

Geschikt voor waterleidingen van

Koper

MPN Manufacturer Part Number

Amvyan 4000

Materiaal behuizing

RVS

Model

4000

Product breedte

10 cm

Product gewicht

1.2 kg

Product hoogte

5 cm

Product lengte

10 cm

Type waterontharder

Magnetisch antikalksysteem

Verpakking breedte

79 mm

Verpakking hoogte

30 mm

Verpakking lengte

127 mm

Verpakkingsgewicht

171 g

Verpakkingsinhoud

1x Amvyan 4000 2x Bout 1x inbussleutel

EWaste

Nee

EAN

8720256144595

Categorieën

Huishouden Vaatwassen Waterontharders & antikalksystemen

SKU: 9300000039013796 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Kalk richt schade aan in je huishouden. Sanitair, wasmachines en vaatwassers krijgen kalkaanslag. Het klassieke gevolg van kalk: Schade aan jouw apparaten wat leidt tot defecten daarnaast wordt alles dof en wit door de kalk. Het heeft zelfs nadelen voor je gezondheid. Dit is eenvoudig op te lossen met de Amvyan waterontharder. De magneet is eenvoudig zelfstandig te plaatsen. Het scheelt dus niet alleen kosten in de aanschaf maar ook in het monteren. Na het monteren geniet je van alle voordelen van heerlijk zacht water.

Kostenbesparend
Gemiddeld in Nederland hebben wij een waterhardheid van 8° dH, hiermee creëer je enorme kalk aanslag in jouw apparatuur. Kalk in de waterleidingen, douchekop, kranen en boilers kunnen de kosten extra hoog maken. Met de waterontharder magneet van Amvyan haal je het beste rendement uit het water en bespaar je op jouw energie rekening. Een lager verbruik van energie, was- en schoonmaakmiddelen levert niet alleen geld op, maar draagt ook bij aan een schoner milieu.

Welkom smaak!
Dankzij de krachtige werking van de Amvyan magneet geniet je van het zachte water. Zacht water smaakt mild en natuurlijk als bronwater. Haal de milde smaken van buiten naar binnen. Voorkom vliesjes op de thee en elimineer ongewenste bijsmaken in de koffie. Dankzij de Amvyan waterontharder ervaar je de pure luxe die het met zich meebrengt.

Voordelen Amvyan waterontharder

✔ Krachtige waterontharding.

✔ Geschikt voor elk huishouden.

✔ Geen kalkaanslag meer in je woning.

✔ Langere levensduur apparatuur.

✔ Passend op iedere waterleiding.

✔ Water smaakt beter.

✔ Bespaar tijd en geld.

✔ Veilig te gebruiken.

LET OP: Het resultaat is te merken rond de 8 tot 10 weken afhankelijk van de waterhardheid en de leeftijd van de woning en leidingen.

Langere levensduur apparatuur
Kalk in je boiler, koffieapparaat, vaatwasser, wasmachine, douchekop en kranen vermindert de prestaties en verspilt onnodig veel energie. Houdt het apparatuur in goede conditie en voed jouw apparatuur met zacht water voor het maximale rendement en verleng de levensduur, voor nu én de toekomst.

Natuurlijk schoon
Zacht water betekent minder sop: zowel onder de douche, in de wasmachine, de vaatwasser en bij het schoonmaken zul je merken dat je de hoeveelheden minstens kunt halveren. Je hoeft minder zout toe te voegen aan de vaatwasser en minder wasverzachter toe te voegen aan de wasmachine. Door minder gebruik van deze middelen, houdt je jouw huid, haar, kleding en apparatuur in optimale conditie. En het levert aanzienlijke besparingen op. Niet alleen voor jouw portemonnee, maar het is ook goed voor het milieu!

Onderhoudsvrij
Met de Amvyan waterontharder geniet je van lammetjes zacht water. Met duurdere varianten komt vaak jaarlijks onderhoud kijken, echter is deze magneet volledig onderhoudsvrij. Je plaatst hem en geniet zorgeloos van het resultaat.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Waterontharder Magneet voor waterleiding – Magnetische Waterontharder – Waterverzachter – Waterontharder waterleiding – Ontkalker – Ontharder 4000 – Waterontkalker – Antikalk…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waterontharder Magneet voor waterleiding – Magnetische Waterontharder – Waterverzachter – Waterontharder waterleiding – Ontkalker – Ontharder 4000 – Waterontkalker – Antikalk…
Waterontharder Magneet voor waterleiding – Magnetische Waterontharder – Waterverzachter – Waterontharder waterleiding – Ontkalker – Ontharder 4000 – Waterontkalker – Antikalk…

 30,00

Huishoud-vergelijk.nl
Logo