TammaT – Afdruiprek met lekbak 2 laags – Inklapbaar – Afwasrek – Met 2 lekbakken – Extra accessories voor servies en snijplanken – RVS – 38x35x26,5cm

- 10%

Oorspronkelijke prijs was: € 62,99.Huidige prijs is: € 56,69.

Anti-slip

Anti-slip

Inklapbaar

Ja

Vorm

Rechthoek

Kleur

Zwart

Merk

TammaT

Materiaal

RVS

Product hoogte

38 cm

Product lengte

26.50 cm

Verpakkingsgewicht

5 kg

Verpakkingsinhoud

1 * 2-laags Inklapbare afdruiprek 2 * Lekbakjes 3 * Ophang haakjes 1 * Messenhouder 1 * Snijplank houder 1 * Bestek houder 1 * glazen houder 1 * Inbussleutel 1 * Steeksleutel

MPN Manufacturer Part Number

NVT

Fabrieksgarantie termijn

Geen fabrieksgarantie

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Aantal consumenteneenheden CE

1

Patroon

Recht patroon

Product breedte

35 cm

Product gewicht

4.5 kg

Verpakking breedte

38 cm

Verpakking hoogte

12 cm

Verpakking lengte

52 cm

EAN

8719327452769

Categorieën

Huishouden Vaatwassen Afdruiprekken

SKU: 9300000048451538 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Deze TammaT afdruiprek met lekbak is precies wat je nodig hebt in je keuken. Er is slim over het ontwerp na gedacht. Afdruiprek met lekbak kan op verschillende manieren gebruikt worden, zoals in hoogte als 2-Etages of in lengte naast elkaar als 1-Etage, om niet alleen veel ruimte te besparen in je keuken, maar ook om makkelijk je afwas te kunnen doen. Als het afdruiprek niet meer nodig is, is deze makkelijk in te klappen om het weer op te bergen in je kast. Ons afdruiprek wordt compleet geleverd met extra accessoires om nog meer ruimte te besparen in je keuken.

Het rekt kan gelijk gebruikt worden zonder enige installatie of gereedschap Naast dat het erg handig is, ziet ons afdruiprek er luxe uit en geeft je keuken een extra Touch. Deze duurzaam afdruiprek is gemaakt van een roestvrij ( RVS ) en antikras materiaal waar je jaren lang plezier van gaat hebben.

Voordelen van TammaT afdruiprek:

  • COMPACT & GROTE CAPACITEITEN
    De 2 laags afdruiprek heeft de afmeting van 35×26,5x38CM. Er passen tot 10 borden boven, 16 kommen beneden. Ons afdruiprek wordt geleverd met:
    ✓ Glazen/ kopjes houder (deze kan tot 6 glazen/kopjes dragen)
    ✓ Messenhouder
    ✓ Bestekhouder
    ✓ Snijplank houder.
    ✓ 2 Lekbakjes voor boven en beneden
    ✓ 3 ophang haakjes
  • VERWIJDERBARE EN UITSCHUIFBARE LEKBAK
    Je keuken hoeft niet helemaal nat te worden. De 2 afneembare lekbakjes vangt alle druppels op. Deze lekbakjes zijn uitschuifbaar en afneembaar om de overtollige water meteen in de gootsteen te gooien.
  • MULTIFUNCTIONEEL AFDRUIPREK
    Afdruiprek heeft is laags, maar deze is ook mogelijk als 1 laag te gebruiken. Door deze naar beneden te schuiven kun je deze afdruiprek in lengte gebruiken. Heb je liever 2 laags dan kun je gemakkelijk deze weer om hoog te schuiven.
  • PREMIUM KWALITEIT
    De compacte afdruiprek is gemaakt van hoge kwaliteit, roestvrij staal en antikras materiaal. Frame, antislip en de connectors zorgen voor een solide ondersteuning, zodat de rek soepel beweegt en stabiel staat.
  • GEEN INSTALLATIE NODIG
    Afdruiprek komt ingeklapt in het doos. Deze heeft geen installatie of gereedschap nodig. Uitklappen, accessoires ophangen en meteen gebruik van maken. Dat is wel ideaal!
  • ZORGELOOS AANKOPEN BIJ TAMMATSHOP
    Wij doen wat wij beloven, dat is het motto bij TammaTshop. Bent u niet tevreden over uw aankoop en/of heeft u problemen met uw product. Dan staan wij altijd klaar om een passend oplossing te bieden aan onze klanten. Ook na uw garantie periode staan wij voor u klaar. Niet voor niets beoordelen klanten ons met meer dan 9.

Inhoudt:

1 * 2-laags Inklapbare afdruiprek 38x35x26,5cm
2 * Lekbakjes
3 * Ophang haakjes
1 * Messenhouder
1 * Snijplank houder
1 * Bestek houder
1 * glazen houder
1 * Inbussleutel
1 * Steeksleutel

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “TammaT – Afdruiprek met lekbak 2 laags – Inklapbaar – Afwasrek – Met 2 lekbakken – Extra accessories voor servies en snijplanken – RVS – 38x35x26,5cm”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TammaT – Afdruiprek met lekbak 2 laags – Inklapbaar – Afwasrek – Met 2 lekbakken – Extra accessories voor servies en snijplanken – RVS – 38x35x26,5cm
TammaT – Afdruiprek met lekbak 2 laags – Inklapbaar – Afwasrek – Met 2 lekbakken – Extra accessories voor servies en snijplanken – RVS – 38x35x26,5cm

Oorspronkelijke prijs was: € 62,99.Huidige prijs is: € 56,69.

Huishoud-vergelijk.nl
Logo