Afwasborstel met Zeepdispenser – 4 KOPSTUKKEN – handborstel – schoonmaakborstel – spons – GRIJS

- 9%

Oorspronkelijke prijs was: € 16,49.Huidige prijs is: € 14,99.

Kleur

Grijs

Merk

‘Merkloos’

Materiaal

Kunststof

Product hoogte

3 cm

Product lengte

24 cm

Verpakkingsgewicht

0 kg

Verpakkingsinhoud

Afwasborstel zeepdispenser met 4 borstels (2 sponzen en 2 borstels).

Aantal stuks in verpakking

5 stuk(s)

Buigbaar

Nee

Product breedte

6 cm

Product gewicht

129 g

Verpakking breedte

11 cm

Verpakking hoogte

3 cm

Verpakking lengte

24 cm

EAN

8720892324535

Categorieën

Huishouden Vaatwassen Afwasborstels

Korting

Vanaf 5%

SKU: 9300000171993083 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek de toekomst van moeiteloos schoonmaken met onze grensverleggende Keukenreinigingsborstel 2 in 1! Deze onmisbare schoonmaakheld belooft niet alleen vlekkeloze resultaten, maar tilt ook jouw keukenreinigingsroutine naar ongekende hoogten van gemak en efficiëntie. Vergeet de alledaagse uitdagingen van aangekoekte pannen, vette kookplaten en vuile vaat, want onze innovatieve borstel staat paraat om elke klus met glans te klaren.

Met kenmerken zoals duurzame geurloze borstelharen, een handige schraper voor hardnekkige resten, een zeepafgifteband voor instant frisheid, en een comfortabele siliconen handgreep, wordt jouw keukenreiniging een ware belevenis. Maar dat is nog niet alles – ons pakket bevat niet alleen een handvat, maar ook twee sponzen en twee borstels om elke schoonmaakbehoefte in jouw keuken te vervullen.

Wacht niet langer op de revolutie in reinigingstechnologie. Maak kennis met de Keukenreinigingsborstel 2 in 1 en ontdek waarom jouw keuken deze onmisbare metgezel niet kan missen. Vereenvoudig je leven, transformeer je keuken, en maak schoonmaken een waar genot met onze baanbrekende schoonmaakoplossing!

1. Duurzame geurloze borstelharen: Gemaakt van hoog-elastische PET-vezel, bieden de borstelharen een langdurige en effectieve reiniging voor potten, pannen, serviesgoed, gootstenen en kookplaten.

2. Schraperontwerp: De stevige schraper aan de bovenkant maakt het eenvoudig om kleverig, hardnekkig voedsel en vlekken te verwijderen, ideaal voor het reinigen van tafelgerei van gebakken goederen.

3. Zeepafgifteband: Uitgerust met een 50ML supergrote dispenser, geeft de borstel zeep op aanvraag met een lichte druk op de knop. De siliconenklep voorkomt lekkage van afwasmiddel.

4. Comfortabele siliconen handgreep: Het ergonomische ontwerp van de siliconen handgreep biedt een hoog wrijvingsniveau, zelfs met natte handen, om slippen te voorkomen. Na gebruik kunnen de borstels eenvoudig worden opgehangen voor handige opslag en het verminderen van schadelijke stoffen.

Pakket omvat:
– 1 handvat
– 2 sponzen
– 2 borstels

Andere Specificaties:

1. Betrouwbaar Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig PP-materiaal dat gemakkelijk schuimt en niet vervormt bij wrijving. Het lange handvat zorgt ervoor dat uw handen niet pijn doen bij gebruik. De set wordt geleverd met een verwisselbare borstelkop.

2. Reservoir: Het reservoir maakt eenvoudige opslag van afwasmiddel mogelijk, en het transparante ontwerp maakt het gemakkelijk om op tijd bij te vullen.

3. Beschermende Ontwerp: Onze afwasborstels komen niet in direct contact met uw handen, waardoor schade wordt voorkomen.

4. Brede Toepassingen: Geschikt voor platen, potten, pannen, kommen, kopjes, glaswerk, ijzeren pannen, plastic bekers en andere containers, zowel in thuiskeukens als commerciële restaurants.

5. After-sales service: Bij problemen kunt u direct contact met ons opnemen voor snelle oplossingen.

Specificaties:
– Materiaal: Plastiek + spons
– Kleur: Grijs
– Geschikt voor: Keuken/Badkamer/Balkon

Afmetingen:
– Lengte handvat: 23 cm
– Afmetingen haarborstelkop: 5*8*4.5 cm
– Afmetingen sponsborstelkop: 6*9.5*3.5 cm

Let op: Reinigingsvloeistof is niet inbegrepen. Houd rekening met een kleine maatafwijking en kleurvariatie door handmatige meting en verschillende beeldscherminstellingen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Afwasborstel met Zeepdispenser – 4 KOPSTUKKEN – handborstel – schoonmaakborstel – spons – GRIJS”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Afwasborstel met Zeepdispenser – 4 KOPSTUKKEN – handborstel – schoonmaakborstel – spons – GRIJS
Afwasborstel met Zeepdispenser – 4 KOPSTUKKEN – handborstel – schoonmaakborstel – spons – GRIJS

Oorspronkelijke prijs was: € 16,49.Huidige prijs is: € 14,99.

Huishoud-vergelijk.nl
Logo