afwasborstel – met echt paarde haar ( 1stuk )

 10,75

Kleur

verschillende kleuren assortiment product 1 stuk

Materiaal

Polyester

EAN

4022551121139

Categorieën

Huishouden Vaatwassen Afwasborstels

Korting

Vanaf 5%

SKU: 9300000141449396 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Een afwasborstel met paardenhaar is een type afwasborstel dat wordt gemaakt met haren van een paard. Deze borstels worden vaak gebruikt in keukens om vaat schoon te maken.

Paardenhaar is een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen warmte en vochtigheid, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik in de keuken. Het is ook zacht genoeg om geen krassen te maken op kwetsbare oppervlakken, zoals glaswerk of porselein.

Het schoonmaken van een afwasborstel met paardenhaar is relatief eenvoudig. Na gebruik kunt u de borstel grondig afspoelen met warm water en een milde zeep. Zorg ervoor dat u alle zeepresten verwijdert en laat de borstel vervolgens aan de lucht drogen.

Als de haren van de borstel na verloop van tijd beginnen uit te vallen, is het tijd om de borstel te vervangen. Het is belangrijk om regelmatig uw afwasborstel te vervangen om te voorkomen dat er bacteriën of schimmels zich ophopen en om een effectieve reiniging te behouden.

Kortom, een afwasborstel met paardenhaar is een duurzame en effectieve keuze voor het schoonmaken van de vaat in de keuken.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “afwasborstel – met echt paarde haar ( 1stuk )”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

afwasborstel – met echt paarde haar ( 1stuk )
afwasborstel – met echt paarde haar ( 1stuk )

 10,75

Huishoud-vergelijk.nl
Logo