Elektrische Reinigingsborstel – 3 Snelheden – Afwasborstel Voor Keuken, Badkamer – Schoonmaakborstel – Roze

 21,99

Kleur

Roze

Merk

GoodsFrom

Materiaal

Kunststof

Product hoogte

105 cm

Product lengte

224 cm

Verpakkingsgewicht

0.40 kg

Verpakkingsinhoud

1x Elektrische reinigingsborstel multi-functionele

MPN Manufacturer Part Number

N.v.t

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Buigbaar

Nee

Patroon

Effen

Product breedte

119 cm

Product gewicht

350 g

Verpakking breedte

12.50 cm

Verpakking hoogte

11 cm

Verpakking lengte

23 cm

EAN

8720892183163

Categorieën

Huishouden Vaatwassen Afwasborstels

SKU: 9300000169027026 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek het Gemak van Grondige Reiniging met de GoodsFrom Elektrische Reinigingsborstel – Een Multifunctioneel Gereedschap voor een Sprankelend Schoon Huis!

Ben je op zoek naar een krachtige en veelzijdige reinigingsoplossing? Zoek niet verder! De GoodsFrom Elektrische Reinigingsborstel biedt het ultieme gereedschap voor het moeiteloos reinigen van badkamers, keukens, tegels en meer, waardoor elk oppervlak weer straalt.

Multifunctioneel Ontwerp: Deze reinigingsborstel van GoodsFrom is ontworpen voor veelzijdigheid, waardoor het ideaal is voor het reinigen van badkamers, keukens, tegels en andere huishoudelijke oppervlakken. Met één gereedschap krijg je toegang tot alle moeilijk bereikbare plekken.

USB Oplaadbaar: Dankzij het handige USB-oplaadsysteem is de elektrische reinigingsborstel altijd klaar voor gebruik. Laad eenvoudig op via USB en geniet van draadloos gemak bij al je schoonmaakklussen.

Inclusief 2 Opzetstukjes: Bij de GoodsFrom Elektrische Reinigingsborstel ontvang je 2 opzetstukjes, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij je reinigingstaak. Of het nu gaat om hardnekkige vlekken, smalle voegen of brede oppervlakken, deze borstel heeft je covered.

Drie Snelheidsmodi: Pas de reinigingskracht aan met de drie beschikbare snelheidsmodi. Kies de modus die het beste past bij de specifieke reinigingstaak die voor je ligt, van zachte oppervlaktereiniging tot grondige scrubben.

Duurzaam en Lichtgewicht: Gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, combineert de GoodsFrom Elektrische Reinigingsborstel duurzaamheid met een lichtgewicht ontwerp. Hierdoor is het gemakkelijk te hanteren tijdens het schoonmaken, zelfs voor langere periodes.

Eenvoudige Bediening: Met een intuïtieve bediening is deze reinigingsborstel gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor diegenen zonder ervaring. Vereenvoudig je schoonmaakroutine met dit krachtige gereedschap.

Krachtige Reinigingsprestaties: De GoodsFrom Elektrische Reinigingsborstel levert krachtige reinigingsprestaties, waardoor zelfs de meest hardnekkige vlekken en vuil snel verdwijnen. Geniet van een moeiteloze reiniging voor een sprankelend schoon resultaat.

specificaties

  • Afmetingen van het product: 224*119*105mm
  • Gemaakt van ABS
  • Capaciteit van de batterij: 1200 MA
  • Drie-snelheidscontrole
  • Oplaadmodus: opladen via USB
  • 2 opzet Stukjes

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Elektrische Reinigingsborstel – 3 Snelheden – Afwasborstel Voor Keuken, Badkamer – Schoonmaakborstel – Roze”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Elektrische Reinigingsborstel – 3 Snelheden – Afwasborstel Voor Keuken, Badkamer – Schoonmaakborstel – Roze
Elektrische Reinigingsborstel – 3 Snelheden – Afwasborstel Voor Keuken, Badkamer – Schoonmaakborstel – Roze

 21,99

Huishoud-vergelijk.nl
Logo