Cillit Bang PowerP Cleaner – Schoonmaakspray – kalk & Glans – 3 x 750ml

 20,95

Signaalwoord

Waarschuwing

Gevarenaanduiding H-zinnen

EUH001:In droge toestand ontplofbaar., EUH014:Reageert heftig met water., EUH066:Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken., EUH070:Giftig bij oogcontact., EUH206:Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen., EUH209-EUH209A:Can become highly flammable in use. Can become flammable in use.

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen

Aantal artikelen in verpakking

3 stuk(s)

Percentage Waterstofperoxide H2O2

0 %

Schoonmaakproduct geschikt voor materiaal

Tegels en sanitair

Substantie

Spray

EAN

6151310265291

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Badkamer- & Toiletreinigers Badkamerreinigers

Merk

Cillit Bang

Geschikt voor materiaal

Tegels en sanitair

SKU: 9300000165262433 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Bent u op zoek naar een krachtige reinigingsoplossing om kalkaanslag, zeepresten en vuil in uw badkamer aan te pakken? Zoek niet verder dan Cillit Bang Power Cleaner 100% Kalkverwijderaar! Onze ultra-effectieve formule is ontworpen om snel en moeiteloos alle badkamervlekken te verwijderen, waardoor uw oppervlakken sprankelend schoon blijven.

Ons product verwijdert niet alleen bestaande kalkaanslag, zeepresten en vuil, maar onze anti-herafzettingstechnologie helpt ook om de vorming van kalkaanslag in de toekomst te voorkomen. Dit betekent dat u kunt genieten van een badkamer die niet alleen schoon is, maar ook vier keer glanzender dan voorheen!

Deze SUPER KRACHTIGE formule is gemakkelijk te gebruiken en vereist minimale inspanning. Het enige wat u hoeft te doen is het product op het aangetaste gebied te spuiten en het met een doek af te vegen. Je zult versteld staan ​​van de resultaten!

Zeg vaarwel tegen kalkaanslag, zeepresten en vuil en geniet van een badkamer die sprankelend schoon en vier keer glanzender is met Cillit Bang Power Cleaner 100% Limescale Remover. Onze krachtige formule is de perfecte oplossing voor al uw badkamerreinigingsbehoeften. Probeer het vandaag nog en zie het verschil zelf!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Cillit Bang PowerP Cleaner – Schoonmaakspray – kalk & Glans – 3 x 750ml”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cillit Bang PowerP Cleaner – Schoonmaakspray – kalk & Glans – 3 x 750ml
Cillit Bang PowerP Cleaner – Schoonmaakspray – kalk & Glans – 3 x 750ml

 20,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo