Coco® – Mobiele kapsalon spoel- wasbak – Volledig verstelbare hoek – Geschikt voor thuis kappers – 98/134cm hoogte – Gemakkelijk aan te sluiten op de gootsteen

 159,99

Anti-slip

Nee

Vorm

Rond

Kleur

Zwart

Merk

Coco®

Materiaal

RVS

Product hoogte

14.50 cm

Product lengte

43 cm

Diameter

50 cm

Verpakkingsgewicht

5 kg

Verpakkingsinhoud

1 × Plastic kom 1 × Basis 1 × Afvoerslang 1 × Instructies 1 x Set van palen 1 x Set accessoires (Schroeven, Ankers, Bout)

MPN Manufacturer Part Number

00

Fabrieksgarantie termijn

2 maanden

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

nvt

Aantal consumenteneenheden CE

1

Inhoud

0 ml

Patroon

Overig

Product breedte

50 cm

Product gewicht

4.5 kg

Verpakking breedte

52 cm

Verpakking hoogte

16 cm

Verpakking lengte

105 cm

EAN

6150500049079

Categorieën

Huishouden Vaatwassen Afwasbakken

SKU: 9300000172649818 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek Gemak en Flexibiliteit met de Coco® Mobiele Kapsalon Spoel- en Wasbak

Laat je inspireren door het ultieme gemak van onze mobiele kapsalon spoel- en wasbak, speciaal ontworpen voor thuisgebruik. Met een volledig verstelbare hoek en een hoogte van 98 tot 134 cm biedt deze innovatieve oplossing jou als thuis-kapper ongekende flexibiliteit en comfort.

Gemakkelijke Aansluiting op de Gootsteen

De Coco® Mobiele Kapsalon Spoel- en Wasbak is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Met een eenvoudige aansluiting op de gootsteen wordt het water gemakkelijk afgevoerd, waardoor je professioneel kunt spoelen zonder gedoe.

Kenmerken en Voordelen:

  • Volledig Verstelbare Hoek: Pas de hoek van de wasbak aan op jouw ideale werkpositie, waardoor je comfortabel en efficiënt kunt werken.

  • Geschikt voor Thuis Kappers: Of je nu een professionele kapper aan huis bent of gewoon je familie knipt, deze mobiele wasbak maakt het proces eenvoudig en handig.

  • In hoogte verstelbaar: Met een hoogte variërend van 98 tot 134 cm is deze wasbak geschikt voor gebruikers van verschillende lengtes, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de algehele ervaring verbeterd.

Technische Specificaties:

  • Hoogte: Verstelbaar van 98 cm tot 134 cm, zodat je de perfecte werkhoogte kunt vinden.

  • Gemakkelijke Installatie: De wasbak is eenvoudig te installeren en aan te sluiten op de gootsteen, waardoor je snel aan de slag kunt.

  • Duurzame Constructie: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en langdurig gebruik.

De Coco® Mobiele Kapsalon Spoel- en Wasbak wordt geleverd als een compleet pakket, zodat je direct aan de slag kunt. Met alles wat je nodig hebt voor een soepele spoelervaring, is het de perfecte aanvulling op jouw kappersuitrusting.

Maak je thuis-kapperservaring nog beter met de Coco® Mobiele Kapsalon Spoel- en Wasbak. Bestel nu en geniet van het gemak van professioneel spoelen, waar en wanneer je maar wilt.

+ Volledig Verstelbare Hoek: De mogelijkheid om de hoek aan te passen biedt optimale flexibiliteit en comfort tijdens het gebruik, waardoor je gemakkelijk de beste werkpositie kunt vinden.

+ Geschikt voor Thuis Kappers: Of je nu een professionele kapper aan huis bent of je familie knipt, deze mobiele wasbak is ontworpen om thuisgebruik te vereenvoudigen en te verbeteren.

+ In Hoogte Verstelbaar: Met een hoogte variërend van 98 tot 134 cm is de wasbak geschikt voor gebruikers van verschillende lengtes, waardoor het ergonomisch verantwoord is en vermoeidheid minimaliseert.

+ Gemakkelijke Aansluiting op de Gootsteen: Het eenvoudige aansluitsysteem maakt het mogelijk om de wasbak snel en moeiteloos op de gootsteen aan te sluiten, waardoor het spoelproces zonder gedoe verloopt.

+ Duurzame Constructie: Gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen, waardoor de wasbak langdurig en betrouwbaar in gebruik is.

– Gewicht: Het gewicht van de mobiele wasbak kan als een nadeel worden beschouwd als mobiliteit een belangrijke factor is, hoewel het ontwerp dit compenseert door gebruiksgemak te maximaliseren.

– Installatie Vereist Watervoorziening: Hoewel de wasbak eenvoudig aan te sluiten is op de gootsteen, kan de installatie wat extra voorbereiding vergen als er geen directe watervoorziening beschikbaar is.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Coco® – Mobiele kapsalon spoel- wasbak – Volledig verstelbare hoek – Geschikt voor thuis kappers – 98/134cm hoogte – Gemakkelijk aan te sluiten op de gootsteen”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Coco® – Mobiele kapsalon spoel- wasbak – Volledig verstelbare hoek – Geschikt voor thuis kappers – 98/134cm hoogte – Gemakkelijk aan te sluiten op de gootsteen
Coco® – Mobiele kapsalon spoel- wasbak – Volledig verstelbare hoek – Geschikt voor thuis kappers – 98/134cm hoogte – Gemakkelijk aan te sluiten op de gootsteen

 159,99

Huishoud-vergelijk.nl
Logo