Blokker Vulbare Staalborstel

 8,28

Kleur

Grijs

Merk

Blokker

Materiaal

RVS

EAN

8718827260911

Categorieën

Huishouden Vaatwassen Afwasborstels

SKU: 9300000142660598 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Blokker Staalborstel
De staalborstel heeft een solide handvat en een roestvrijstalen schuurkop om barbecues, grillplaten, bakplaten, ovenschalen grondig schoon te maken. Het handvat is compatibel met alle navullingen. De kop is te wisselen tussen een grove schuurspons, krasvrije schuurspons, staalborstel of afwasborstel. Alle producten worden zoveel mogelijk geproduceerd uit recycled plastic.

Kenmerken : Schoonmaken van barbeques, grillplaten en ovenschalen gaat nu gemakkelijk met de staalborstel voorzien van solide handvat en een roestvrijstalen schuurkop om je te helpen de zwaarste uitdagingen aan te pakken.

De Blokker vulbare en hervulbare afwasborstels zullen je ontzorgen bij de afwas. Er is een afwasborstel voor elk doel. Van het voorzichtig schoonmaken van fijn servies tot het schrobben van de barbecue. Ontdek de vulbare en hervulbare afwasborstels en je zult nooit meer iets anders willen. Vul de handgreep afwasborstel met afwasmiddel en klaar is kees. Zo maak je licht werk van het afwassen van potten en pannen!

Ingredienten : Kunststof en Roestvrijstaal

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Blokker Vulbare Staalborstel”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blokker Vulbare Staalborstel
Blokker Vulbare Staalborstel

 8,28

Huishoud-vergelijk.nl
Logo