Siliconen kraanmat en druppelvanger voor aanrecht gootsteen – spatbescherming en droogmat voor keuken en badkamer – groen

 34,99

Merk

Merkloos

Kleur

Wit

Materiaal

Brons, Brons roségoudverguld

Product breedte

1 cm

Product hoogte

99 cm

Product lengte

99 cm

EAN

6150620446499

Categorieën

Huishouden Vaatwassen Afdruipmatten

SKU: 9300000176710741 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Milieuvriendelijk: De siliconen afvoermat rond de kraan is gemaakt van hoogwaardige voedselveilige siliconen. Het gewicht van meer dan 200 g zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. De mat is herbruikbaar en eenvoudig te installeren op de kraan, waarbij het water wordt opgevangen en afgevoerd naar de gootsteen. Perfect voor grote kranen van 3,5-5 cm, met een elastische opening voor een sterke pasvorm.

Uniek ontwerp: De spatbescherming voor de gootsteen is speciaal ontworpen voor de zijkant van een aanrecht en loopt taps toe, zodat het water gemakkelijk terugvloeit in de gootsteen. Dit design voorkomt ook spatten tijdens het gebruik van water. Daarnaast biedt de mat ruimte om glazen, sponzen, bekers of andere items te plaatsen om vocht snel af te voeren.

Herbruikbaar: De middelste opening van de kraanmat kan worden aangepast voor verschillende kraanmaten. Met een eenvoudig en veelzijdig ontwerp kan de mat geïntegreerd worden in diverse situaties, zoals op een kookeiland, in een camper, badkamer, buitengootsteen of restaurant.

Eenvoudig te reinigen: De siliconen kraanmat behoudt zijn vorm en is gemakkelijk te reinigen. Een simpele afveegbeurt of spoelbeurt met zeep is voldoende, waardoor frequent schoonmaken of vervangen overbodig is. Dit maakt de mat zowel herbruikbaar als duurzaam.

Multifunctioneel: De kraanmat heeft een opvouwbaar ontwerp en kan worden gebruikt in ruimtes waar de kraan dicht bij de muur zit. Daarnaast kan het dienen als een klein opbergrekje voor tandenborstels, kopjes, potjes, handreiniger en afwasmiddel, waardoor de ruimte op het aanrecht wordt uitgebreid.

Krijg deze handige, multifunctionele siliconen afvoermat nu en geniet van een opgeruimde en schone gootsteen en aanrecht!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Siliconen kraanmat en druppelvanger voor aanrecht gootsteen – spatbescherming en droogmat voor keuken en badkamer – groen”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Siliconen kraanmat en druppelvanger voor aanrecht gootsteen – spatbescherming en droogmat voor keuken en badkamer – groen
Siliconen kraanmat en druppelvanger voor aanrecht gootsteen – spatbescherming en droogmat voor keuken en badkamer – groen

 34,99

Huishoud-vergelijk.nl
Logo