Mat silicone spatbescherming voor keukenspoelbak met opvouwbare waterkraan – Lotushouder voor keuken, camper en badkamer (grijs)

 35,99

Merk

Merkloos

Kleur

Wit

EAN

6150619491479

Categorieën

Huishouden Vaatwassen Gootsteenzeven

SKU: 9300000176564832 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Beschrijving: Over dit item

Wil je je werkblad droog houden terwijl je keukenwerkzaamheden uitvoert? Dan is deze siliconen wastafelkraanpad de perfecte oplossing voor jou! Met een unieke drainagefunctie en spatwaterpreventie, houdt deze kraanmat je werkblad schoon en droog, waardoor je comfortabel en efficiënt kunt werken.

Houd je werkblad droog

De siliconen wastafelkraanpad voorkomt dat waterdruppels zich ophopen en zorgt ervoor dat het overtollige water via de drainageopening in de wastafel stroomt. Dit houdt je werkblad schoon en droog, waardoor je ongestoord kunt koken of schoonmaken.

Opvouwbaar design

Dankzij het opvouwbare design past de siliconen kraanmat perfect tussen de kraan en de muur, en past hij op verschillende soorten werkbladen. Hierdoor voorkomt het dat water van de mat op het werkblad lekt, waardoor schimmelvorming wordt voorkomen en je werkblad langer schoon blijft.

Breed toepassingsgebied

De siliconen gootsteenspatbescherming kan worden aangepast aan de grootte van de kraan door het gat op maat te snijden. Het wrap-around-ontwerp zorgt ervoor dat er geen water op het werkblad terechtkomt, waardoor je keuken of badkamer altijd droog en schoon blijft.

Hoogwaardig materiaal

Gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal, is deze keukenarmatuurmat duurzaam, slijtvast en schimmelbestendig. Het materiaal is veilig, geurloos en kan keer op keer worden gebruikt zonder te vervormen. Perfect geschikt voor langdurig en betrouwbaar gebruik.

Veelzijdige toepassingsmogelijkheden

De siliconen spatbescherming voor de gootsteen is geschikt voor verschillende soorten kranen, niet alleen in de keuken, maar ook in campers, badkamers, buitenwastafels en restaurants. Naast het beschermen van de kraan tegen spatten, kan het ook worden gebruikt als houder voor schoonmaakaccessoires, zeep en andere benodigdheden.

Productspecificaties:

  • – Materiaal: Siliconen
  • – Afmetingen: Verstelbaar
  • – Kleur: Diverse kleuropties beschikbaar
  • – Inhoud verpakking: 1 x Siliconen wastafelkraanpad

Ben je klaar om je werkblad droog en schoon te houden tijdens al je keukenactiviteiten? Bestel dan nu deze handige siliconen wastafelkraanpad en geniet van het gemak en comfort dat het met zich meebrengt!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Mat silicone spatbescherming voor keukenspoelbak met opvouwbare waterkraan – Lotushouder voor keuken, camper en badkamer (grijs)”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mat silicone spatbescherming voor keukenspoelbak met opvouwbare waterkraan – Lotushouder voor keuken, camper en badkamer (grijs)
Mat silicone spatbescherming voor keukenspoelbak met opvouwbare waterkraan – Lotushouder voor keuken, camper en badkamer (grijs)

 35,99

Huishoud-vergelijk.nl
Logo