UNIEK® Waterontharder Magneet – Ontkalker Magnetisch – Antikalk Douchefilter – Water Ontkalker – Verzachter – Gauss 5000

 19,95

Geschikt voor

De UNIEK® magnetische waterontharder is geschikt voor zowel kunstof-aluminium als koperen waterleidingen, met een diameter van 12 mm tot 38 mm. Huishoudens tot 6 personen.

Geschikt voor aantal personen

5 tot 6 personen

Geschikt voor leiding met diameter

12 mm

Geschikt voor waterleidingen van

Koper

Materiaal behuizing

Neodymium

Model

G5000

Product breedte

15 cm

Product gewicht

450 g

Product hoogte

20 cm

Product lengte

25 cm

Type waterontharder

Magnetisch antikalksysteem

Verpakking breedte

30 cm

Verpakking hoogte

30 cm

Verpakking lengte

30 cm

Verpakkingsgewicht

164 g

Verpakkingsinhoud

1x UNIEK® Waterontharder 1x Imbus voor montage 1x Handleiding (NL)

EAN

8720299789418

Categorieën

Huishouden Vaatwassen Waterontharders & antikalksystemen

SKU: 9300000109182363 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Heb je veel last van kalkaanslag? Dan wordt het tijd om een waterontharder! Wij van UNIEK® bieden een Gauss 5000 Waterontharder Systeem aan die geschikt is voor elk huishouden.

Een waterontharder kent vele voordelen. Het verwijdert kalkaanslag en houdt tot wel 90% van nieuwe aanslag tegen. Hierdoor gaan apparaten langer mee. Daarnaast zorgt kalkvrij water voor het verminderen van huidklachten zoals eczeem en een droge huid. Ook zal kraanwater beter smaken en bespaart ook nog op de maandelijkse kosten. Door de UNIEK® Waterontharder wil je niets anders meer!

Jouw voordelen:

Kalkvrij water – Een waterontharder zorgt door middel van een grote magneet dat calcium en magnesium niet kristalliseren en neerdalen in je leidingen en apparaten.

Snelle en eenvoudige installatie – Binnen 5 minuten zorg jij dat de waterontharder is geïnstalleerd. Monteer hem met een inbussleutel op de leiding en hij is klaar voor gebruik!

Heerlijk drinkwater – Minder kalk in het water zorgt voor zuiver en fris water en dit proef je meteen. Thee en koffie gaat direct beter smaken!

Voor mens, water en kosten

De UNIEK® Waterontharder brengt op vele manieren voordelen met zich mee. Door de sterke magneet heb je bij gebruik geen elektriciteit of batterijen nodig. Daarnaast heb je vrijwel geen onderhouds- en servicekosten en bespaart het je jaarlijks op de energiekosten. Buiten alle kosten om is kalkvrij water lekkerder, maar ook beter om te gebruiken tijdens het douchen of wassen van de handen. Het vermindert huidklachten zoals eczeem, psoriasis en een droge huid.

Nette levering

Wij van UNIEK® zorgen dat jouw waterontharder op een veilige en nette manier wordt bezorgd. In de doos zit stevig foam waardoor de waterontharder niet zal beschadigen tot dat die in huis is. Op deze manier weet je zeker dat de waterontharder direct bruikbaar is. Samen met de simpele installatie zorg jij dat die binnen 5 minuten klaar is voor gebruik.

Voor elk huishouden

De krachtige 5000 Gauss magneet zorgt dat de waterontharder bruikbaar is voor elk huishouden. Zo hoef je jezelf tegenwoordig geen zorgen meer te maken om water met veel kalk er in en gebruik je schoon en fris water.

Eigenschappen van de UNIEK® Waterontharder

5000 Gauss

Afmetingen van 55 x 45 x 36 mm

5-6 personen huishouden

Installatie binnen 5 minuten

Metaal, aluminium en roestvrij staal

100% Tevredenheidsgarantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.

Is de Waterontharder, om wat voor reden dan ook, toch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Bestel vandaag nog de UNIEK® Waterontharder en geniet van alle voordelen!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “UNIEK® Waterontharder Magneet – Ontkalker Magnetisch – Antikalk Douchefilter – Water Ontkalker – Verzachter – Gauss 5000”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UNIEK® Waterontharder Magneet – Ontkalker Magnetisch – Antikalk Douchefilter – Water Ontkalker – Verzachter – Gauss 5000
UNIEK® Waterontharder Magneet – Ontkalker Magnetisch – Antikalk Douchefilter – Water Ontkalker – Verzachter – Gauss 5000

 19,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo