Carolin Zeep met lijnolie Blauw 3x 1Liter

 18,83

Signaalwoord

Waarschuwing

Gevarenaanduiding H-zinnen

H320:Veroorzaakt oogirritatie, H312:Schadelijk bij contact met de huid, H301:Giftig bij inslikken, H402:Schadelijk voor in het water levende organismen.

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen, P280:Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming/gelaatsbescherming dragen, P262:Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden, P332+P313:Bij huidirritatie: een arts raadplegen, P302+P352:Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen, P273:Voorkom lozing in het milieu

Aantal stuks in verpakking

3

Inhoud

3 l

Percentage Waterstofperoxide H2O2

0 %

Schoonmaakproduct geschikt voor materiaal

Tegels en sanitair

Verpakking breedte

400 mm

Verpakking hoogte

600 mm

Verpakking lengte

400 mm

Verpakkingsgewicht

3000 g

EAN

8773120170060

Categorieën

Huishouden Klussen Vloeren & Tegels Vloer- & Tegelonderhoud Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Vloerreinigingsmiddel Tegelreinigers Vloer- & Tegelonderhoud

Geschikt voor materiaal

Tegels en sanitair

Merk

Carolin

SKU: 9200000086913585 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Productbeschrijving

Natuurlijke Carolin zeep met de blauwe dop met lijnolie. Reinigt grondig en beschermt tegen vlekken. Speciaal ontwikkeld om bij elke schoonmaakbeurt gebruikt te worden. Hij reinigt grondig alle vloeren, zonder spoelen en zonder strepen na te laten. Dankzij zijn formule met lijnolie, beschermt hij al uw vloeren op een natuurlijke en duurzame wijze.

Gebruiksaanwijzing: Gebruiksvoorschriften: Irriterend voor de ogen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk overvloedig met water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. In geval van inslikken onmiddelijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen.

Onderhoud natuursteen: Desert Black, Kotah Stone, Hardsteen, Travertin, de meeste basaltsoorten en andere kalkhoudende materialen:

Het normale onderhoud kan gebeuren door af en toe te schrobben met een neutrale natuurzeep (Carolin). Het voedende bestanddeel in deze natuurzeep (lijnolie) zal zorgen voor bescherming, terwijl de zeepbestanddelen voor het noodzakelijke schoonmaken zullen zorgdragen. Bij langdurig gebruik zullen de opgebouwde zeeplagen de antislipwaarde van grovere tegels echter negatief beinvloeden.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Carolin Zeep met lijnolie Blauw 3x 1Liter”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Carolin Zeep met lijnolie Blauw 3x 1Liter
Carolin Zeep met lijnolie Blauw 3x 1Liter

 18,83

Huishoud-vergelijk.nl
Logo