2-laags afdruiprek Afdruiprek met lekbak en bestekmand, afdruiprek met automatische afvoer, keukengereirek (zwart)

 52,00

Kleur

Zwart

Materiaal

Metaal

Product hoogte

25 cm

Product lengte

38 cm

Product breedte

10 cm

EAN

8998339255814

Categorieën

Huishouden Vaatwassen Afdruiprekken

SKU: 9300000163382587 Categorie:
Uw recensie toevoegen

[Kwaliteitsmateriaal en oppervlaktebehandeling] Dit bestekrek is gemaakt van hoogwaardig staal met fijn lasproces, gecoat, corrosiebestendig, gemakkelijk te reinigen, gladde randen, krasbestendig. Verdikte klemmen aan beide zijden om de bovenste en onderste planken op te bergen, waardoor de bovenste en onderste planken verticaal worden belast, met een stabielere structuur en sterk draagvermogen. De antislip voetafdekking van de vloer is zo ontworpen dat hij stabiel is en niet gemakkelijk wiebelt.
[Grote inhoud & complete accessoires] bevat 1 serviesmand van staal met tweetraps constructie, 1 uitneembare zelfdrogende schaal, 3 extra kophaken, een kleefplankhouder en een bestekhouder. De bovenste plank biedt plaats aan 9 borden en 2 pannen, de onderste plank voor kommen en kopjes, messen, vorken en lepels kunnen in de bovenste bestekbak worden gelegd, en kopjes en snijplanken kunnen aan beide zijden van de plank worden opgehangen.
Automatische afwatering: de vaatwasser heeft een speciaal, kantelbaar ontwerp, dat het mogelijk maakt dat het water automatisch in de schenktuit loopt. Open gewoon het afvoerventiel in de vaatwasser, je hoeft het servies niet elke dag te verwijderen en handmatig te legen. De 90° draaibare uitloop maakt het mogelijk om de vaatwasser in verschillende posities in de buurt van de gootsteen te plaatsen, zodat je keukenwerkblad droog en schoon blijft.
[Eenvoudige montage] De serviesmand wordt geleverd met een geïllustreerde montagehandleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), inclusief accessoires, gereedschap en schroeven, volg gewoon de stappen in de handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), hij kan in enkele minuten worden vastgedraaid en op de gewenste plaats worden geplaatst, je kunt de ruimte in je keuken optimaal benutten, bijv. bijvoorbeeld op werkbladen, in hoeken en op vensterbanken, de mand is zeer licht en neemt geen ruimte in.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “2-laags afdruiprek Afdruiprek met lekbak en bestekmand, afdruiprek met automatische afvoer, keukengereirek (zwart)”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2-laags afdruiprek Afdruiprek met lekbak en bestekmand, afdruiprek met automatische afvoer, keukengereirek (zwart)
2-laags afdruiprek Afdruiprek met lekbak en bestekmand, afdruiprek met automatische afvoer, keukengereirek (zwart)

 52,00

Huishoud-vergelijk.nl
Logo