6 x Saboen Afwasmiddel | Voordeelverpakking afwasmiddel | Topkwaliteit 100% duurzame hygiënische afwasmiddel

 26,95

Substantie

Gel

Verpakkingsgewicht

3 kg

Inhoud

0.50 l

Signaalwoord

Niet van toepassing

Aantal stuks in verpakking

6 stuk(s)

Formaat verpakking

Voordeel

Verpakking breedte

3999 mm

Verpakking hoogte

5566 mm

Verpakking lengte

4454 mm

EAN

9504726738359

Categorieën

Huishouden Vaatwassen Afwasmiddelen

Type verpakking

Voordeel

SKU: 9300000169200379 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Saboen is het nieuwe merk voor de schoonmaak! Gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en zijn ook biologisch afbreekbaar. Saboen afwasmiddel maakt perfect schoon en is daarnaast voorzien van ecologische geur en kleurstoffen. Deze Saboen groen ruikt heerlijk naar appel en geeft je vaat een mooie glans.

De verpakking van de Saboen is gemaakt van 100% gerecycled PET en is daarnaast ook helemaal te recyclen. Met het in huis halen van Saboen afwasmiddel weet je dus zeker dat je 100% ecologisch bezig bent.

Welkom in de wereld van Saboen! Het merk dat gespecialiseerd is in milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die veilig zijn voor het dagelijks gebruik. Bij Saboen geloven ze dat schoonmaken niet alleen een taak is, maar ook een verantwoordelijkheid om onze planeet te beschermen.

De hoogwaardige reinigingsproducten zijn speciaal ontwikkeld met het oog op zowel effectiviteit als duurzaamheid. Ze vermeiden schadelijke chemicaliën en bieden in plaats daarvan transparante formules die jouw schoonmaakbehoeften tegemoetkomen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Of het nu gaat om keukenoppervlakken, badkamertegels of delicate stoffen. Saboen heeft een breed scala aan oplossingen die jouw ruimtes glanzend schoon maken, terwijl je een gezonde omgeving behoudt. Met de producten van Saboen kun je met een gerust hart schoonmaken, wetende dat je een positieve impact hebt op zowel het milieu als de gezondheid van jouw gezin.

Kies voor Saboen en maak de bewuste keuze voor duurzame reiniging. Samen kunnen we een wereld creeëren waarin schoonmaken niet alleen effectief is, maar ook bijdraagt aan een gezondere planeer voor toekomstige generaties.

Met deze voordeelverpakking van 6 stuks krijg je 15% korting op een Saboen. Koop je er in totaal 12, dan loot de korting nog meer op.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “6 x Saboen Afwasmiddel | Voordeelverpakking afwasmiddel | Topkwaliteit 100% duurzame hygiënische afwasmiddel”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 x Saboen Afwasmiddel | Voordeelverpakking afwasmiddel | Topkwaliteit 100% duurzame hygiënische afwasmiddel
6 x Saboen Afwasmiddel | Voordeelverpakking afwasmiddel | Topkwaliteit 100% duurzame hygiënische afwasmiddel

 26,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo