Isopropyl Alcohol 99,9% – Isopropanol – Isopropyl – Ontvetter – Ipa – Ontsmettingsmiddel – 1 Liter

 14,99

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Grolloerstraat 46

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@onlinechemicalien.nl

Gevarenaanduiding H-zinnen

H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie, H336:Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken, H225:Licht ontvlambare vloeistof en damp

Inhoud

1000 ml

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Online chemicalien

Signaalwoord

Gevaar

Taal handleiding

Nederlands

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31 630530140

Verpakking breedte

9 cm

Verpakking hoogte

24.5 cm

Verpakking lengte

9 cm

Verpakkingsgewicht

1000 g

Verpakkingsinhoud

1L

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P261:Inademing van stof, rook, gas, nevel, damp, spuitnevel vermijden, P264:Na het werken met dit product grondig wassen

EAN

8785275743020

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Schoonmaken Schoonmaakpakketten

Merk

online chemicaliën

SKU: 9300000150518702 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wil je graag eenvoudig en snel een oppervlak ontvetten, schoonmaken of ontsmetten? Dan is isopropyl alcohol 99,9% perfect voor jou! Deze vlambare stof verdampt snel bij kamertemperatuur en wordt daarom veel gebruikt als ontvetter en oplosmiddel bij toepassingen waar zeer weinig residu achter mag blijven. Een groot voordeel van isopropanol 99,9% is dat het polymeren en printplaten niet aantast, waardoor het een veilige en betere optie is dan remreiniger!

Veilige en effectieve ontvetting

Veilige en effectieve ontvetting is een van de belangrijkste toepassingen van isopropanol 99,9%. Het is een krachtige ontvetter die snel vuil en vet oplost, zonder de oppervlakken aan te tasten. Het is veilig te gebruiken op roestvrij staal, steen, glas en vele andere materialen en laat geen residu achter. Dit maakt het ideaal voor het schoonmaken van keukenapparatuur, zoals ovens, fornuizen en afzuigkappen. Daarnaast is isopropanol alcohol ook ideaal voor het reinigen van auto’s en machines.

Ook geschikt voor kleding en stoffen

Isopropanol 99,9% is niet alleen effectief voor het ontvetten van harde oppervlakken, maar kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van vetvlekken en sporen van olie of vet op kleding en stoffen. Dit maakt het een onmisbaar product voor iedereen die op zoek is naar een veilige en effectieve manier om te ontvetten!

Veelzijdig te gebruiken

Isopropanol 99,9% heeft een breed scala aan toepassingen en is daarom een onmisbaar product voor veel mensen. Het is niet alleen een krachtige ontvetter en oplosmiddel, maar kan ook worden gebruikt voor het schoonmaken van computerchips, het voorbehandelen van kitwerk, het verdunnen van acrylverf, het extraheren van etherische oliën en het maken van geurolie. Het kan daarnaast ook worden gebruikt voor het ontdooien en schoonmaken van autoruiten. Dit maakt Isopropanol 99,9% een veelzijdig product dat kan worden gebruikt voor diverse schoonmaak- en onderhoudstaken, zowel thuis als op het werk.

Ideaal voor in de badkamer & keuken

Isopropanol 99,9% is ook een handig hulpmiddel in de badkamer. Zo is het een uitstekend middel om schimmels te verwijderen en lijmresten van oppervlakken te verwijderen. Dit maakt het een onmisbaar product voor het schoonmaken van de badkamer en keuken, waar schimmels en lijmresten vaak voorkomen. Het is daarnaast ook geschikt voor het reinigen van andere oppervlakken, zoals tegels, glas, metaal en plastic.

Veilig en betrouwbaar

Naast het gebruik als ontvetter en oplosmiddel, is Isopropanol 99,9% ook een veilig en betrouwbaar ontsmettingsmiddel. Het kan worden gebruikt voor het reinigen van oppervlakken en het desinfecteren van materialen. Door zijn snelle verdamping laat het geen residu achter en is het daarom zeer geschikt voor gebruik in de voedselverwerkende industrie en in medische omgevingen.

Let op: Isopropanol 99,9% is een licht ontvlambare vloeistof en kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Gebruik het daarom altijd met de nodige voorzichtigheid en volg de veiligheidsinstructies op de verpakking.

Specificaties

· Product: Isopropanol 99,9%

· Concentratie: 99,9%

· Verpakking: 1L fles

· Gevarenaanduidingen: H225 Licht ontvlambare vloeistof en damp, H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie, H336 Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken

· CAS nummer: 67-63-0

· EG nummer: 200-661-7

· Formule: C3H8O

· Aggregatietoestand: vloeistof

· IUPAC-naam: Propaan-2-Ol

· Dichtheid: 0,785 g/cm³

· Mol. massa: 60,09 g/mol

· Smeltpunt: −89 °C

· Kookpunt: 82 °C

· Kleur: kleurloos

Gevarenaanduidingen

· H225 Licht ontvlambare vloeistof en damp

· H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie

· H336 Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken

Isopropyl Alcohol kopen?

Bestel vandaag nog jouw Isopropyl Alcohol en geniet van de veelzijdige toepassingen!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Isopropyl Alcohol 99,9% – Isopropanol – Isopropyl – Ontvetter – Ipa – Ontsmettingsmiddel – 1 Liter”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Isopropyl Alcohol 99,9% – Isopropanol – Isopropyl – Ontvetter – Ipa – Ontsmettingsmiddel – 1 Liter
Isopropyl Alcohol 99,9% – Isopropanol – Isopropyl – Ontvetter – Ipa – Ontsmettingsmiddel – 1 Liter

 14,99

Huishoud-vergelijk.nl
Logo