Boodschappentrolley – met 6 Wielen – Aluminium met waterdicht vak – Geïsoleerde Boodschappenmand – Opvouwbaar – 3-in-1 – Tas – Zwart

 72,99

Kleur

Zwart

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Aantal wielen

6 wielen of meer

Inclusief deksel

Ja

Inhoud

Meer dan 50 liter

Met verstevigde handvatten

Ja

Verpakkingsgewicht

3 kg

EAN

8721042461483

Categorieën

Huishouden Boodschappen doen Boodschappentrolleys

Optie

Met verstevigde handvatten, Inclusief deksel

SKU: 9300000167241478 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  1. Hoogwaardige Wielen: Uitgerust met een 6-wielensysteem, maakt deze trolley het beklimmen en afdalen van trappen moeiteloos. Ideaal voor ruwe oppervlakken, zoals stoepranden en oneffen wegen. De wielen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, wat zorgt voor slijtvastheid en een stille verplaatsing.

  2. Opvouwbaar Design: Deze boodschappentrolley is gemakkelijk op te bergen dankzij zijn opvouwbare aluminium frame, afneembare opbergtas en afneembare wielen. Het compacte ontwerp zorgt voor een maximale ruimtebesparing.

  3. 3-in-1 Functionaliteit: Niet alleen een boodschappentrolley, maar ook bruikbaar als steekwagen voor het dragen van zware items tot 40 kg dankzij het robuuste aluminium frame. Met de afneembare tas en ingebouwde riem kan hij ook dienen als een handige draagtas.

  4. Hoge Prestaties: De trolley is licht van gewicht door het aluminium ontwerp, wat zorgt voor een langere levensduur en weerbestendigheid. Het grote waterdichte opbergvak maakt het mogelijk om tot 40 kg te laden zonder problemen.

  5. Ergonomisch Ontwerp: Een geïntegreerd geïsoleerd vak houdt uw producten koel, terwijl de twee zijzakken extra ruimte bieden voor een paraplu of drinkfles. De comfortabele schuimhandgreep zorgt voor een aangename ervaring tijdens het gebruik van de trolley en de reflecterende banden op de tas zorgen voor betere zichtbaarheid in het donker.

Waarom Kiezen voor Onze Boodschappentrolley?

  • Deze veelzijdige trolley biedt gemak en efficiëntie tijdens uw winkeltrips en dagelijkse klusjes.
  • De combinatie van duurzaamheid, veelzijdigheid en ergonomisch ontwerp maakt het een essentiële toevoeging voor iedereen die houdt van gemak.
  • Of u nu zware lasten moet vervoeren of gewoon uw boodschappen gemakkelijk wilt meenemen, deze trolley staat klaar om u te helpen.

Beleef een nieuwe manier van winkelen en meer met onze multifunctionele boodschappentrolley – de perfecte balans tussen functionaliteit en comfort!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Boodschappentrolley – met 6 Wielen – Aluminium met waterdicht vak – Geïsoleerde Boodschappenmand – Opvouwbaar – 3-in-1 – Tas – Zwart”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boodschappentrolley – met 6 Wielen – Aluminium met waterdicht vak – Geïsoleerde Boodschappenmand – Opvouwbaar – 3-in-1 – Tas – Zwart
Boodschappentrolley – met 6 Wielen – Aluminium met waterdicht vak – Geïsoleerde Boodschappenmand – Opvouwbaar – 3-in-1 – Tas – Zwart

 72,99

Huishoud-vergelijk.nl
Logo