Boodschappentrolley Met Koelvak – Boodschappenwagen Met Extra Grote Banden – Opvouwbare Boodschappentrolley Regendichte Tas – 54 Liter opbergruimte – Zwart

 99,95

Product gewicht

2.4 kg

Product breedte

38 cm

Product lengte

29 cm

Product hoogte

89 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Verpakkingsinhoud

1x boodschappentrolley met koelvak

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Aantal wielen

2 wielen

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

.

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

vincent.20eight@gmail.com

Hoogte instelbaar

Nee

In elkaar te stapelen

Ja

Inclusief deksel

Nee

Inclusief slot

Nee

Inhoud

Meer dan 50 liter

Inklapbaar

Ja

MPN Manufacturer Part Number

VB-6216Z

Met verstevigde bodem

Ja

Met verstevigde handvatten

Nee

Model

VB-6216Z

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

vince

Ophangbaar

Nee

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0637556367

Type wielen

Vaste wielen

Verpakking breedte

35 cm

Verpakking hoogte

105 cm

Verpakking lengte

27 cm

Verpakkingsgewicht

2.8 kg

Volume in liters

54 l

EAN

8721082411950

Categorieën

Huishouden Boodschappen doen Boodschappentrolleys

Optie

Inklapbaar, In elkaar te stapelen

SKU: 9300000174564564 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De boodschappentrolley met Koelvak is de perfecte metgezel voor het vervoeren van zware boodschappen, zonder dat u zich hoeft te ergeren aan het slepen van voedsel, drankjes en zware dozen. Of het nu gaat om een bezoek aan de supermarkt, een uitstapje naar een festival of een dagje uit, deze trolley is bewezen handig en bijzonder vriendelijk voor uw rug.

Ruime opbergruimte: Met een indrukwekkende capaciteit van 54 liter biedt deze trolley meer dan voldoende ruimte voor al uw aankopen. Het geïsoleerde koelvak van 5 liter houdt bevroren voedsel koel, terwijl een extra ritsvak perfect is voor het opbergen van kleine items zoals sleutels en mobiele telefoons.

Doordachte kenmerken: De boodschappentrolley beschikt over verschillende handige functies. Een geïntegreerde houder maakt het ophangen aan een winkelwagen mogelijk, terwijl reflectoren zorgen voor goede zichtbaarheid in het donker. Een praktisch zijvak voor een paraplu en het frame kan ook worden gebruikt als een handtruck. Bovendien kan de trolley worden opgevouwen om ruimte te besparen.

Duurzame constructie: Gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, is deze trolley duurzaam en weerbestendig. Het volledige tasgedeelte is afneembaar en daardoor zeer gemakkelijk schoon te maken. Het stevige aluminium frame heeft een laag gewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren is. Met massieve banden, gemaakt van ABS en EVA, biedt deze trolley een comfortabele rit op alle oppervlakken, met stille werking en gemakkelijke instap in de bus of trein. Een spatbescherming voorkomt dat vuil in de tas terechtkomt, waardoor uw boodschappen schoon en fris blijven.

Geïsoleerde koeltas: Een aparte koeltas van 5 liter zorgt voor een veilig transport van diepvriesproducten, dankzij de geïntegreerde koude-isolatie. Zo worden deze op weg naar huis nog steeds koud gehouden, zonder onderbreking van de koelketting. Deze handige functie zorgt ervoor dat uw bevroren boodschappen vers en veilig blijven tijdens het transport, waardoor u met een gerust hart uw inkopen kunt doen, zelfs op warme dagen.

Productspecificaties:

Inhoud: 54 liter

Draagvermogen: 20 kg

Afmetingen (totaal): 103 x 45 x 36 cm

Laadhoogte: 180 mm

Hoogte handvat: 1030 mm

Wieldiameter: 160 mm

Breedte wiel: 40 mm

Materiaal wiel: ABS / EVA

Met de Boodschappentrolley met Koelvak ben je altijd klaar voor elke winkeltrip of uitje, met alle gemakken die je nodig hebt om het leven onderweg te vergemakkelijken. Bestel daarom nu!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Boodschappentrolley Met Koelvak – Boodschappenwagen Met Extra Grote Banden – Opvouwbare Boodschappentrolley Regendichte Tas – 54 Liter opbergruimte – Zwart”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boodschappentrolley Met Koelvak – Boodschappenwagen Met Extra Grote Banden – Opvouwbare Boodschappentrolley Regendichte Tas – 54 Liter opbergruimte – Zwart
Boodschappentrolley Met Koelvak – Boodschappenwagen Met Extra Grote Banden – Opvouwbare Boodschappentrolley Regendichte Tas – 54 Liter opbergruimte – Zwart

 99,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo