Boodschappentrolley Met Koelvak – Boodschappenwagen Met Extra Grote Banden – Opvouwbare Boodschappentrolley Regendichte Tas – 54 Liter opbergruimte – Zwart/grijs

 128,95

Product gewicht

2550 g

Product breedte

28 cm

Product lengte

38 cm

Product hoogte

103 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Verpakkingsinhoud

1x boodschappentrolley met koelvak

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Aantal wielen

2 wielen

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

.

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

vincent.20eight@gmail.com

Hoogte instelbaar

Nee

In elkaar te stapelen

Ja

Inclusief deksel

Nee

Inclusief slot

Nee

Inhoud

40 tot 50 liter

Inklapbaar

Ja

MPN Manufacturer Part Number

VB-452Z

Met verstevigde bodem

Ja

Met verstevigde handvatten

Nee

Model

VB-452Z

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

vince

Ophangbaar

Nee

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0637556367

Type wielen

Vaste wielen

Verpakking breedte

30 cm

Verpakking hoogte

105 cm

Verpakking lengte

40 cm

Verpakkingsgewicht

2700 g

Volume in liters

41 l

EAN

8721082411967

Categorieën

Huishouden Boodschappen doen Boodschappentrolleys

Optie

Inklapbaar, In elkaar te stapelen

SKU: 9300000174564697 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De boodschappentrolley met koelvak is dé perfecte metgezel voor al uw boodschappenbehoeften. Met zijn ruime laadcapaciteit, doordachte ontwerp en handige functies maakt deze trolley uw boodschappenervaring gemakkelijker en comfortabeler dan ooit tevoren.

Grote laadcapaciteit: Met afmetingen van 38 cm x 45 cm x 103 cm wanneer gemonteerd, biedt deze trolley een indrukwekkende capaciteit van 41 liter. Met een maximum draagvermogen van ongeveer 45 kg is hij ideaal voor het vervoeren van uw dagelijkse boodschappen en meer.

Doordacht ontwerp: Het doordachte ontwerp van de boodschappentrolley maakt uw boodschappenreis efficiënter. Een hitte-isolerende zak aan de voorkant houdt voedsel vers, terwijl zijvakken ruimte bieden voor een waterfles of paraplu. Een kleine zak aan de achterkant biedt handige opbergruimte voor uw portemonnee of kaarten.

Spattenbestendig: Het hoofdcompartiment is gemaakt van hoogwaardig spatwaterdicht PVC, met een trekkoordopening en een flap met verstelbare gesp. Dit zorgt ervoor dat uw aankopen effectief beschermd blijven, zelfs op regenachtige dagen.

Gemakkelijk te reizen: De handgreep is gemaakt van lichtgewicht aluminiumlegering, stabiel en duurzaam. De twee stille PU-wielen kunnen verschillende wegcondities goed aan en zijn zelfs geschikt voor het beklimmen van trappen.

Opvouwbaar: Wanneer opgevouwen, meet de trolley slechts 58 cm x 45 cm x 20 cm, waardoor hij ruimtebesparend en gemakkelijk op te bergen is. Dit maakt hem ideaal voor zowel dagelijks gebruik als reizen.

Met de boodschappentrolley met koelvak wordt uw boodschappenroutine een moeiteloze en georganiseerde ervaring. Bestel nu! En geniet van het gemak van ruime capaciteit, slim ontwerp en duurzame constructie, allemaal verpakt in een compacte en handige trolley. Maak het leven een beetje gemakkelijker en kies voor de boodschappentrolley – uw ultieme metgezel voor elke winkelreis.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Boodschappentrolley Met Koelvak – Boodschappenwagen Met Extra Grote Banden – Opvouwbare Boodschappentrolley Regendichte Tas – 54 Liter opbergruimte – Zwart/grijs”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boodschappentrolley Met Koelvak – Boodschappenwagen Met Extra Grote Banden – Opvouwbare Boodschappentrolley Regendichte Tas – 54 Liter opbergruimte – Zwart/grijs
Boodschappentrolley Met Koelvak – Boodschappenwagen Met Extra Grote Banden – Opvouwbare Boodschappentrolley Regendichte Tas – 54 Liter opbergruimte – Zwart/grijs

 128,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo