Platform Trolley met Telescopische Handgreep en Punctiebestendige Banden – Lichtgewicht Aluminium – 160KG Draagvermogen – Grijs

 91,45

EAN

8721145701486

Categorieën

Huishouden Boodschappen doen Boodschappentrolleys

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000175921384 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Verhoog je efficiëntie en verlaag de inspanning bij het vervoeren van zware ladingen met onze robuuste en gebruiksvriendelijke platform trolley. Ontworpen om een veelzijdige oplossing te bieden voor magazijnen, fabrieken, kantoren, en de detailhandel, combineert deze trolley het gemak van een lichtgewicht aluminium constructie met de betrouwbaarheid van punctiebestendige banden. Een ideaal hulpmiddel voor elke logistieke uitdaging, met een indrukwekkend laadvermogen van 160 kg.

JOUW VOORDELEN

Veelzijdig en Betrouwbaar: Perfect voor diverse omgevingen zoals magazijnen, kantoren en winkels.
Lichtgewicht Ontwerp: Gemaakt van aluminium, wat zorgt voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid zonder in te leveren op sterkte.
Punctiebestendige Banden: Zorg voor een soepele rit zonder zorgen over lekke banden.
Telescopische Handgreep: Aanpasbaar aan verschillende gebruikers, waardoor ergonomisch transport mogelijk is.
Groot Draagvermogen: Met een capaciteit van 160 kg, ideaal voor het verplaatsen van zware ladingen.
EFFICIËNT & GEBRUIKSVRIENDELIJK
Deze trolley is niet alleen efficiënt in het gebruik maar ook gebruiksvriendelijk dankzij de telescopische en volledig verstelbare handgreep. Of je nu zware dozen, kantoorbenodigdheden of winkelwaar moet vervoeren, dit hulpmiddel maakt het werk lichter en sneller.

STERK & DUURZAAM
De duurzaamheid van de aluminium constructie gecombineerd met de solide wielen maakt deze trolley een betrouwbare partner voor lange termijn. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt door de tijd en moeite die je bespaart.

GEMAKKELIJK TE MANOEUVREREN
Met slechts 5 kg is deze trolley uitzonderlijk licht, waardoor hij gemakkelijk te tillen en te sturen is, zelfs in krappe ruimtes. Het compacte design maakt opslag eenvoudig, perfect voor plaatsen waar ruimte beperkt is.

Ontworpen voor de moderne professional, deze platform trolley biedt een slimme oplossing voor het vervoeren van zware voorwerpen. Het vermindert fysieke inspanning en verbetert de werkflow, waardoor het een onmisbaar hulpmiddel is in elk magazijn, kantoor of winkel.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Platform Trolley met Telescopische Handgreep en Punctiebestendige Banden – Lichtgewicht Aluminium – 160KG Draagvermogen – Grijs”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Platform Trolley met Telescopische Handgreep en Punctiebestendige Banden – Lichtgewicht Aluminium – 160KG Draagvermogen – Grijs
Platform Trolley met Telescopische Handgreep en Punctiebestendige Banden – Lichtgewicht Aluminium – 160KG Draagvermogen – Grijs

 91,45

Huishoud-vergelijk.nl
Logo