Boodschappentrolley met Wielen – Trolley voor boodschappen extra duurzaam – sterke materiaal – waterbestendig

 391,95

EAN

8720837269600

Categorieën

Huishouden Boodschappen doen Boodschappentrolleys

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000126223962 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ongelooflijk opvouwbaar: voor eenvoudig transport en ruimtebesparende opslag is de bolderkar uitgerust met een geavanceerde constructie (vouwmaat ca. 35 x 26 x 64 cm), zodat hij gemakkelijk ruimtebesparend kan worden opgeborgen in de kofferbak van uw auto, kast of garage. Met slechts enkele handelingen kan de grote strandwagen worden opgevouwen.
Waar opbergruimte: ondanks de extreem kleine vouwgrootte zorgt de klapbolderkar je met een laadvolume van 92 x 57 x 38 cm en 100 kg belasting oneindig opbergruimte. De inklapbare handwagen is ideaal voor het vervoer van allerlei dingen voor dagelijks gebruik, kamperen of tuinieren, zoals gereedschap, drankkisten, bagage, je boodschappen en nog veel meer.
Honderd procent, alle terreinwielen – uitgerust met grote, terreinelijke wielen zorgt onze tuinwagen voor een vlotte trein en eenvoudiger transport op meerdere ondergronden. De meegeleverde voorwielen van 360 graden en de flexibele telescopische handgreep met terugslagfunctie maken het mogelijk om de transporttrolley moeiteloos op verschillende terreinen te bedienen.
Doordacht tot in elke naad: de bolderkar opvouwbaar strand bestaat uit robuust roestvrij staal en scheurbestendig 600D Oxford-weefsel, wat een langere levensduur garandeert. 2 bekerhouders aan de voorkant en een groot vak aan de binnenkant vereenvoudigen de toegang van je drinkfles en garanderen een nette binnenruimte.
Extra bescherming tegen regen/stof – volledig nat in onverwachte regen? Nee, dank u! Met behulp van de stof- en regenhoes worden al je spullen in de trolley tegen stof en regen ook bij slecht weer beschermd. Bij niet-gebruik kan de regenhoes eenvoudig in de netzak op de bolderkar steken.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Boodschappentrolley met Wielen – Trolley voor boodschappen extra duurzaam – sterke materiaal – waterbestendig”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boodschappentrolley met Wielen – Trolley voor boodschappen extra duurzaam – sterke materiaal – waterbestendig
Boodschappentrolley met Wielen – Trolley voor boodschappen extra duurzaam – sterke materiaal – waterbestendig

 391,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo