Bagwise® 2 x Boodschappentas – Shopping Bag – Opvouwbaar – Herbruikbaar -Milieuvriendelijk – Uitwasbaar – Rood / Oranje

 12,95

Draagvermogen

18 kg

Hoogte instelbaar

Nee

Kleur

Rood Oranje

Materiaal

100% polyester

Met verstevigde bodem

Ja

Met verstevigde handvatten

Ja

Product breedte

55 cm

Product gewicht

45 g

Product hoogte

39 cm

Product lengte

1 cm

Verpakking breedte

15 cm

Verpakking hoogte

3 cm

Verpakking lengte

20 cm

Verpakkingsgewicht

45 g

Volume in liters

20 l

EAN

8720865619361

Categorieën

Huishouden Boodschappen doen Boodschappentassen

Optie

Met verstevigde handvatten

Merk

Bagwise

SKU: 9300000155116035 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek de perfecte metgezel voor jouw boodschappenavonturen – onze opvouwbare boodschappentas van polyester! Deze handige tas biedt de ultieme combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor elke milieubewuste shopper.

Onze opvouwbare boodschappentas is vervaardigd van hoogwaardig polyester, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en lange levensduur. Of je nu dagelijks boodschappen doet of af en toe een snelle stop maakt, deze tas is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Het meest opvallende kenmerk van deze tas is natuurlijk de opvouwbare functie. Dankzij het slimme ontwerp kun je de tas moeiteloos opvouwen tot een compact formaat dat gemakkelijk in je handtas, rugzak of zelfs je jaszak past. Zo kun je altijd voorbereid zijn op onverwachte aankopen, zonder dat je met onhandige, grote tassen hoeft te sjouwen.

Maar deze tas is niet alleen praktisch, hij ziet er ook nog eens stijlvol uit! Met zijn moderne en eigentijdse design is hij een lust voor het oog. Of je nu kiest voor een klassieke effen kleur of een opvallend patroon, deze tas voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan je boodschappenroutine.

En laten we niet vergeten dat deze tas een ecologische keuze is. Door hem keer op keer te gebruiken, verminder je de hoeveelheid plastic zakken die in het milieu terechtkomen. Je draagt bij aan een duurzamere wereld en beschermt onze prachtige planeet voor toekomstige generaties.

Dus waar wacht je nog op? Upgrade jouw boodschappenervaring met onze opvouwbare boodschappentas van polyester. Maak een statement in stijl, wees milieubewust en geniet van het gemak van een tas die zich aanpast aan jouw behoeften. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat je altijd klaar bent voor een stressvrije en duurzame boodschappenervaring!

set van 2 stuks

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bagwise® 2 x Boodschappentas – Shopping Bag – Opvouwbaar – Herbruikbaar -Milieuvriendelijk – Uitwasbaar – Rood / Oranje”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bagwise® 2 x Boodschappentas – Shopping Bag – Opvouwbaar – Herbruikbaar -Milieuvriendelijk – Uitwasbaar – Rood / Oranje
Bagwise® 2 x Boodschappentas – Shopping Bag – Opvouwbaar – Herbruikbaar -Milieuvriendelijk – Uitwasbaar – Rood / Oranje

 12,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo