30L geïsoleerde bezorgtas, Grote geïsoleerde picknicklunchtas, koelbox,

 87,08

Product gewicht

1 kg

EAN

8785293889311

Categorieën

Huishouden Boodschappen doen Boodschappentassen

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Korting

Vanaf 10%, Vanaf 5%

SKU: 9300000174451742 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • MET PREMIUM CONSTRUCTIES: De binnenvoering is gemaakt van PEVA-folie van voedingskwaliteit en opgevuld met EPE-schuim voor een geweldige thermische weerstand. Met een goed aluminiumfolieontwerp zijn voedselzakken goed in het isoleren van buitentemperaturen en het houden van voedsel koud/warm.
  • CAPACITEIT EN PORABILITEIT: 16x9x13″/30L picknick koeltas met grote capaciteit, die veilig in elektrische fietsen kan worden geplaatst, voedselbezorgkarren, winkelwagentjes, autokoffers, en kan perfect zijn als bedrijf, familie, auto boot items geïsoleerde organisator. Zeer gemakkelijk mee te nemen.
  • MULTI-FUNCTION LEVERINGSTASSEN: Premium PEVA biedt een geweldige thermische weerstand om voedsel vers en koud of warm te houden. Groot genoeg voor het hele gezin picknick benodigdheden. Gemakkelijk mee te nemen bij het uitgaan. Het is de beste keuze voor voedselbezorging, picknick, kamperen, wandelen, BBQ’s, winkelen enz…
  • Handig en snel: Leveringszakken voor warm voedsel kunnen worden gereinigd met natte weefsels en kunnen worden opgevouwen wanneer ze niet worden gebruikt. Het is gemakkelijk te dragen als je uitgaat. Het is de beste keuze voor eten bezorgen, picknicken en winkelen.
  • BESTE KEUZE: hoe meer je de herbruikbare tas vult, hoe langer je items koud blijven! picknick of het dragen van goederen, deze koeltas kan aan je capaciteitseisen voldoen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “30L geïsoleerde bezorgtas, Grote geïsoleerde picknicklunchtas, koelbox,”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

30L geïsoleerde bezorgtas, Grote geïsoleerde picknicklunchtas, koelbox,
30L geïsoleerde bezorgtas, Grote geïsoleerde picknicklunchtas, koelbox,

 87,08

Huishoud-vergelijk.nl
Logo