Shopper Bag – 10 stuks – Groen – 32 x 25 x 12cm – Non Woven – Shopper tas

 20,23

Draagvermogen

10 kg

Hoogte instelbaar

Nee

Kleur

Groen

Materiaal

Kunstvezel

Met verstevigde bodem

Nee

Met verstevigde handvatten

Ja

Product breedte

32 cm

Product gewicht

0 kg

Product hoogte

25 cm

Product lengte

12 cm

Verpakking breedte

32 cm

Verpakking hoogte

25 cm

Verpakking lengte

12 cm

EAN

6090332184169

Categorieën

Huishouden Boodschappen doen Boodschappentassen

Optie

Met verstevigde handvatten

Merk

ROTIM

SKU: 9300000114173445 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Shoppers

Deze kleine tas is erg fijn bij je nieuw shop avontuur. Je kunt er je kleinere boodschapjes en je portemonnee in kwijt. Het formaat is zodanig dat je er makkelijk een A4 document liggend in kunt stoppen. Hierdoor is het dus ook een shopper(tje) dat uitermate geschikt is om als promotie te gebruiken. Je kunt er wat leuke spulletjes in stoppen voor een potentiële klant en daarbij folders tot A4 formaat die uitleg geven over je product of service. Maar ook bestaande klanten kun je nog eens extra waarderen door ze een leuk tasje te geven in deze modieuze kleur met een inhoud naar keuze. Of je het nu een goodiebag noemt of een kleine shopper; dit is een tasje waarmee je alle kanten op kunt.

Deze multifunctionaliteit klinkt door in het gebruikte materiaal. De non woven stof staat er om bekend zacht en soepel te zijn, maar tegelijkertijd sterk en slijtvast. Daarbij komt dat de stof waterafstotend is, maar wel ademend. Als er een vlekje op zit, verwijder je dat eenvoudig met een vochtig doekje, zonder dat de producten die erin zitten nat worden. Deze vochtafstotende, ademende eigenschappen zijn overigens de reden dat non woven stoffen ook veelvuldig in de medische industrie gebruikt worden. Denk aan verbanden en dergelijken.

Mogelijkheden

Naast deze erg hippe groene kleur, is het ook mogelijk om een andere kleur te kiezen. Met oud roze kom je bijvoorbeeld ook erg goed voor de dag. Over het formaat kan ook een keuze gemaakt worden. Deze maat van 32x12x25 centimeter is eigenlijk de middelste van de groene non woven shoppers. We hebben er ook nog één groter en één kleiner formaat van. In de categorie big shoppers, oftewel flinke boodschappentassen, hebben we ook non woven exemplaren maar dan in een andere kleur. Wil je een hele persoonlijke shopper creëren? Geen probleem, wij bedrukken namelijk ook shoppers met jouw logo of andere afbeelding! Je hebt dan de keuze tussen 1 of 2 kleuren en of je 1 kant of beide kanten bedrukt.

Rotim Verpakkingen: you carry, we care!

Bestel nu je non woven shopper op www.rotimshop.nl

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Shopper Bag – 10 stuks – Groen – 32 x 25 x 12cm – Non Woven – Shopper tas”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopper Bag – 10 stuks – Groen – 32 x 25 x 12cm – Non Woven – Shopper tas
Shopper Bag – 10 stuks – Groen – 32 x 25 x 12cm – Non Woven – Shopper tas

 20,23

Huishoud-vergelijk.nl
Logo