The Organic Company Set van 3 zakjes voor voeding – Boodschappentas – Herbruikbaar – Bewaarzakjes – Biologisch Katoen -Donkergroen

 18,90

Hoogte instelbaar

Ja

Kleur

Groen

Materiaal

Biologisch katoen

Met verstevigde bodem

Nee

Met verstevigde handvatten

Nee

Product gewicht

0.3 kg

Verpakking breedte

14 mm

Verpakking hoogte

24 mm

EAN

5711261016574

Categorieën

Huishouden Boodschappen doen Boodschappentassen

Optie

Verstelbare hoogte

SKU: 9300000144523002 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De handige herbruikbare bewaarzak donkergroen set van 3 is, dankzij de gewichtsaanwijzing, ideaal om mee te nemen naar de (super)mark en voeding zoals fruit, groenten of aardappelen in op te bergen. Je kan ze echter ook gebruiken om allerlei accessoires in op te bergen, thuis of voor op reis.

De duurzame en milieubewuste zakken zijn voorzien van een koord om ze op te hangen, te dragen en te sluiten.

Wasbaar in de machine op max 60°C en beschikbaar in volgende maten (ook apart verkrijgbaar):

  • 1 set bevat 1 S, 1M en 1L
  • Small: 16 x 22 cm
  • Medium: 24 x 30 cm
  • Large: 30 x 40 cm

GOTS-label

Het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel, opgericht in 2002 en garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt en dat er geen giftige, kankerverwekkende of verontreinigende stoffen worden gebruikt bij de productie. GOTS is voornamelijk een milieulabel. Het label geeft aan dat de textielvezels afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast legt GOTS de verplichting op een duurzaamheidsplan op te maken met aandacht voor water- en energieverbruik en afvalbeheer. Zo houdt het rekening met de maximale emissienormen voor water bij productie van het textiel.

Het label is verankerd in de Europese wetgeving. Het wordt beheerd door GOTS (Global Organic Textile Standard), een internationale organisatie die samengesteld is uit vier leden die vroeger elk een afzonderlijk label voor biologisch textiel hadden. De controle gebeurt door onafhankelijke controleorganismen.

The Organic Company

Alle artikelen van The Organic Company zijn gemaakt van biologisch katoen. Sinds 2010 dragen ze het internationale biologische label GOTS (Global Organic Textile Standard). Het Deense The Organic Company maakt zinvolle en smaakvolle accessoires met een verantwoorde missie.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “The Organic Company Set van 3 zakjes voor voeding – Boodschappentas – Herbruikbaar – Bewaarzakjes – Biologisch Katoen -Donkergroen”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Organic Company Set van 3 zakjes voor voeding – Boodschappentas – Herbruikbaar – Bewaarzakjes – Biologisch Katoen -Donkergroen
The Organic Company Set van 3 zakjes voor voeding – Boodschappentas – Herbruikbaar – Bewaarzakjes – Biologisch Katoen -Donkergroen

 18,90

Huishoud-vergelijk.nl
Logo