Boodschappentrolley met Wielen – Trolley voor boodschappen extra duurzaam – sterke materiaal – waterbestendig

 264,00

EAN

8720837269792

Categorieën

Huishouden Boodschappen doen Boodschappentrolleys

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000126287910 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Grote capaciteit: de buitenafmetingen van de campingbolderkar bedragen ca. 125 cm (L) x 50 cm (B) x 80 cm (H), de binnenafmetingen van de opvouwbare multifunctionele wagen bedragen 85 cm (L) x 51 cm (B) x 27 cm (hoogte), de bodem tot aan de punt van de handgreep bedraagt 80 cm. Verstelbare duwstang-trolley met twee zijvakken voor dingen zoals een waterfles.
  • Draagvermogen: de wielen van de bolderkar zijn 7 cm breed en hebben een diameter van 20 cm en kunnen een maximale belasting van 80 kg dragen. Opvouwbare trolley-stofmateriaal 600D polyester, afneembaar voor eenvoudige handwas of reiniging van de slang, campingtrolley, framemateriaal staal, outdoor utility trolley, robuust zwart stalen frame is stabieler.
  • 360 graden draaibaar voorwiel en verstelbare duwgreep: het voorwiel van de vouwwagen kan 360 graden worden gedraaid, en het achterwiel heeft een standaard die het de wagen mogelijk maakt om zonder externe krachtbevestiging vrij te staan; de camper beschikt over een verstelbare duwstang en intrekbare handgrepen om personen van verschillende afmetingen met de wagen op te nemen.
  • Eenvoudige bediening en opslag: in enkele seconden opgebouwd, geen montage nodig, het product wordt geleverd met een stofhoes, die kan worden ingeklapt voor eenvoudige opslag, kan in een kast, aan de muur of in de kofferbak van een standaard auto worden geplaatst. De opvouwbare combi is perfect voor reizen, vakantie, park, camping, levensmiddelenwinkel als vrachtwagen voor het vervoer van levensmiddelen en meer.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Boodschappentrolley met Wielen – Trolley voor boodschappen extra duurzaam – sterke materiaal – waterbestendig”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boodschappentrolley met Wielen – Trolley voor boodschappen extra duurzaam – sterke materiaal – waterbestendig
Boodschappentrolley met Wielen – Trolley voor boodschappen extra duurzaam – sterke materiaal – waterbestendig

 264,00

Huishoud-vergelijk.nl
Logo