HG – Glasreiniger – 500 ML – Geschikt voor Spiegels – Streepvrij

 10,99

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Signaalwoord

Waarschuwing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen, P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Inhoud

500 ml

Percentage Waterstofperoxide H2O2

5 %

Schoonmaakproduct geschikt voor materiaal

Glas en ruiten

Verpakking breedte

4.8 cm

Verpakking hoogte

24.4 cm

Verpakking lengte

8.6 mm

Verpakkingsgewicht

500 g

EAN

8711577010225

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Glas- & Ruitenreinigers Schoonmaken

Merk

HG

SKU: 9300000163687283 Categorie:
Uw recensie toevoegen

HG Glas- en Spiegelspray – Voor een vlekkeloze glans op glas, spiegels, autoruiten, douchewanden en meer!

Bent u op zoek naar een krachtige en eenvoudige oplossing om glas, spiegels en douchewanden in uw huis en tuin moeiteloos schoon te maken? Ontdek HG Glas- en Spiegelspray, dé ideale reiniger voor een streepvrije glans. Deze hoogwaardige glasreiniger is speciaal ontworpen om snel en effectief vet, vingerafdrukken, insecten, afzettingen en vuil te verwijderen van glas, spiegels en zelfs douchewanden. Hier zijn enkele redenen waarom HG Glas- en Spiegelspray uw go-to spiegelreiniger is:

  • Streepvrije Glans voor Glazen en Spiegels: Deze krachtige glasreiniger is geschikt voor alle soorten glas en spiegels, inclusief ramen, deuren, auto-interieurs, glazen tafels en vitrinefronten. Uw spiegels zullen glanzen zonder enige vervelende strepen achter te laten.

  • Perfect voor Douchewanden: HG Glas- en Spiegelspray is ook een uitstekende douchereiniger. Het verwijdert moeiteloos kalkaanslag en zeepresten van douchewanden, waardoor ze weer glanzen als nieuw.

  • Geschikt voor Binnen en Buiten: Of u nu het interieur van uw huis wilt reinigen of de buitenkant wilt opfrissen, deze spiegelreiniger is veelzijdig inzetbaar. Ideaal voor gebruik in het hele huis, van serres tot schuren, en zelfs voor buitenramen en dubbele vouwdeuren.

  • Zacht voor Oppervlakken: De speciale formule is zacht voor glazen oppervlakken, maar hard tegen vlekken. Het herstelt de oorspronkelijke glans zonder enige schade.

  • Eenvoudig in Gebruik: Het reinigen met HG Glas- en Spiegelspray is een fluitje van een cent. Spuit gewoon het oppervlak lichtjes in, veeg het af met een droge, schone doek of keukendoek, en gebruik eventueel een trekker om het droog te maken. Zo simpel is het!

In elke fles HG Glas- en Spiegelspray ontvangt u 500 ml krachtige spiegelreiniger (glasreiniger). Hiermee kunt u langdurig genieten van het gemak en de schitterende resultaten die deze reiniger biedt.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “HG – Glasreiniger – 500 ML – Geschikt voor Spiegels – Streepvrij”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HG – Glasreiniger – 500 ML – Geschikt voor Spiegels – Streepvrij
HG – Glasreiniger – 500 ML – Geschikt voor Spiegels – Streepvrij

 10,99

Huishoud-vergelijk.nl
Logo