Biobellinda Ingebouwde antifoulingreiniger BL153

 24,90

Signaalwoord

Waarschuwing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing, EUH201:Bevat lood. Mag niet worden gebruikt voor voorwerpen waarin kinderen kunnen bijten of waaraan kinderen kunnen zuigen.

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

P102:Buiten het bereik van kinderen houden, P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Biobellinda

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

info@pavilyo.nl

Inhoud

1000 ml

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Biobellinda

Percentage Waterstofperoxide H2O2

0 %

Schoonmaakproduct geschikt voor materiaal

Glas en ruiten

Taal handleiding

Engels

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

+31020 786 41 29

Verpakking breedte

20 cm

Verpakking hoogte

20 cm

Verpakking lengte

20 cm

Verpakkingsgewicht

1 kg

EAN

6017447938920

Categorieën

Huishouden Schoonmaakmiddelen Keukenreinigers Schoonmaken RVS reinigers

Merk

Merkloos, Sans marque

SKU: 9300000005202736 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Schoner en duurzamer ingebouwd
BioBellinda Pollution Retardant Built-in Cleaner is een geconcentreerd effectief reinigings- en verzorgingsproduct dat u kunt gebruiken door water toe te voegen in bepaalde hoeveelheden, afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak, vooral bij het reinigen van alle roestvrijstalen oppervlakken in keukenapparatuur. Het laat geen sporen na door dagelijks vuil en vlekken te reinigen op metalen oppervlakken zoals inbouwfornuis, oven, afzuigkap, koelkast. Dankzij het verhelderende effect en de vervuilingsvertragende formule vertraagt ​​het de vervuiling die op het oppervlak kan optreden. Het maakt de oppervlakken beter bestand tegen vlekken die snel kunnen optreden zoals watervlekken stoomvorming.

Inbouwreinigers veroorzaken geen krassen op ingebouwde vloeren, zorgen voor glans en diepe reiniging. BioBellinda Pollution Retardant Built-in Cleaner reinigt keukenapparatuur zoals fornuizen, afzuigkappen en ovens zonder slijtage en krassen te veroorzaken, terwijl de oppervlakken later vuil worden en glanzen als gepolijst dankzij speciale vervuilingsvertragende componenten. BioBellinda Pollution Retardant Built-in Cleaner beschermt de reinheid van het meubilair.

Aandachtspunten bij gebruik van het product
Spray BioBellinda Pollution Retardant Built-in Cleaner op te reinigen oppervlakken door één deel product aan twee delen water toe te voegen. Werk af door af te vegen met een microvezeldoek. U kunt schone, glanzende oppervlakken hebben zonder dat u een extra spoel- of droogproces nodig heeft. Voor het verwijderen van hardnekkig en hardnekkig vuil kunt u het product verstuiven met een spuitapparaat zonder het te verdunnen en het afnemen met een spons met een zachte structuur, en vervolgens het oppervlak drogen met behulp van microvezeldoeken.

U dient het product binnen maximaal 1 maand te consumeren na verdunning in het Biobellinda-spuitapparaat. Zorg ervoor dat de veldspuit volledig is afgetapt en volledig is gedroogd voordat u hem opnieuw gebruikt. Wanneer je het gaat gebruiken neem dan wel een droge doek en draag handschoenen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Biobellinda Ingebouwde antifoulingreiniger BL153”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Biobellinda Ingebouwde antifoulingreiniger BL153
Biobellinda Ingebouwde antifoulingreiniger BL153

 24,90

Huishoud-vergelijk.nl
Logo