Baseus – Auto Geurverfrisser – Luchtverfrissers – Autoparfum – Luchtverfrisser Auto – Frisse Autoparfum – Luxe Autoparfum – Luxe Design – Aroma Diffuser – Zwart incl. 5…

 14,95

Signaalwoord

Niet van toepassing

Geursoort

Fris

Aantal stuks in verpakking

5 stuk(s)

Verpakkingsgewicht

69 g

EAN

5430002715582

Aantal consumenteneenheden CE

92874732

Geschikt voor badkamer

Nee

Geschikt voor in de auto

Ja

Geschikt voor toilet

Nee

Handmatig of automatisch

Automatisch

Inhoud

50 ml

Inhoud per dispenser

50 ml

Kleur

Zwart incl. 5 aroma's

Navulbaar

Ja

Verpakking breedte

82 mm

Verpakking hoogte

38 mm

Verpakking lengte

140 mm

Categorieën

Huishouden Luchtverfrissers Schoonmaakmiddelen Luchtverfrissers Schoonmaken Auto & Motor Auto-onderhoud Interieurverzorging Luchtverfrissers

Merk

Baseus

SKU: 9300000062012189 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Op zoek naar auto parfum die de vieze geuren maskeert? Zoek dan niet verder en bestel de fantastische, kleine en met een strak design, aroma diffuser van Baseus!

In een nieuwe auto kan een geur hangen die voor jou niet aangenaam ruikt. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat je (besteld) eten moet meenemen in de auto, waardoor vervolgens je auto naar fastfood of andere geuren ruikt. Deze luxe aroma diffuser zorgt ervoor dat de vieze geuren in jouw auto worden gemaskeerd. Geen vieze geurtjes meer maar een aangename geur er voor in de plaats, zodat jij keer op keer in een lekker ruikende auto kunt stappen!

Met deze aroma diffuser van Baseus is het gedaan met de vieze geuren. De vieze geuren kunnen ontstaan door bijvoorbeeld tabaksrook, eten of de airconditioner. Door een stijlvolle, luxe en moderne diffuser te plaatsen ben je hier in één keer vanaf. De luxe aroma diffuser is gemakkelijk te plaatsen aan het ventilatierooster en creëert een fijne cologne die zich verspreid door de auto. Elke keer wanneer je weer in je auto stapt wordt je verrast door de aangename geur en kun je genieten van het optimale resultaat van deze aroma diffuser. Door het mooie, compacte design is de diffuser geschikt voor elk type auto en kan de diffuser op elk ventilatierooster geplaatst worden.

  • Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal
  • Eenvoudige bevestiging
  • Luxe design, minimalistisch en krachtig in zijn eenvoud
  • Navulbaar

De aroma diffuser komt met 5 verschillende aroma’s. Hierdoor heb je meerdere keuzes maar heb je ook langer plezier van de verschillende geuren. Deze aroma’s zijn gemakkelijk te plaatsen en kosten jou geen enkele moeite!

Voordelen van de Baseus luxe aroma diffuser

  • Maskeert de onaangename geuren
  • Modern en tijdloos design
  • Compact, modern en luxe
  • Gemakkelijk te bevestigen aan elk ventilatierooster
  • Altijd een heerlijke en aangename geur in de auto
  • Anti-lek
  • 5 verschillende geuren
  • Prettig voor zowel bestuurder als inzittenden
  • Ook voor zwangere vrouwen en kinderen is de diffuser veilig om te gebruiken

Plaatsing en gebruik

De Baseus aroma diffuser is gemakkelijk om te plaatsen. Plaats de luxe diffuser in het ventilatierooster en je kan genieten van de aromatische geuren die je auto vullen. Het gebruik van de luxe aroma diffuser is veilig en de diffuser zal stevig blijven zitten. De diffuser is zeer gemakkelijk in gebruik, wanneer deze geplaatst is hoef je hier ook niets meer mee te doen. Het verspreiden van de geur gebeurt vanzelf wanneer er lucht door de ventilatieroosters binnenkomt. Doordat het een klein compact design heeft zal het ook geen luchttoevoer onderbreken of blokkeren! De ventilator moet voldoende lucht door de houder heen blazen voor een optimale geurverspreiding. En een groot pluspunt is dat de diffuser te gebruiken is voor alle merken auto’s en types!

De diffuser is meerdere keren na te vullen en de meegeleverde aroma’s zijn gemakkelijk om te vervangen en zelf te plaatsen. De diffuser is van goede kwaliteit, heeft een mooie, stijlvolle vormgeving en is fijn afgewerkt. Door het minimalistische design en de strakke zwarte kleur is de diffuser geschikt voor alle stijlen en alle kleuren, een winst voor in elke auto!

Elk type auto

De diffuser past in elke auto, elk merk of elk type. Het enige wat je nodig hebt is een ventilatierooster, en hier plaats je de diffuser tussen en de klus is geklaard. Op die manier kan iedereen genieten van de uitstekende kwaliteit van de Baseus luxe aroma diffuser.

Ook als geschenk te geven

Zit je nou regelmatig ook bij een ander in de auto en kan die auto ook wel een heerlijke geur diffuser gebruiken? Geef de Baseus luxe aroma diffuser dan als cadeau! Ook de ander heeft dan een heerlijk ruikende auto en kan genieten van een constante, aangename geur.

Bestel nu de luxe auto parfum van Baseus en geniet van de heerlijke aroma’s die door jouw auto verspreid worden!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Baseus – Auto Geurverfrisser – Luchtverfrissers – Autoparfum – Luchtverfrisser Auto – Frisse Autoparfum – Luxe Autoparfum – Luxe Design – Aroma Diffuser – Zwart incl. 5…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Baseus – Auto Geurverfrisser – Luchtverfrissers – Autoparfum – Luchtverfrisser Auto – Frisse Autoparfum – Luxe Autoparfum – Luxe Design – Aroma Diffuser – Zwart incl. 5…
Baseus – Auto Geurverfrisser – Luchtverfrissers – Autoparfum – Luchtverfrisser Auto – Frisse Autoparfum – Luxe Autoparfum – Luxe Design – Aroma Diffuser – Zwart incl. 5…

 14,95

Huishoud-vergelijk.nl
Logo